Българският шампион „Лудогорец“ е на път да привлече една от

...
Българският шампион „Лудогорец“ е на път да привлече една от
Коментари Харесай

„Лудогорец“ вади 4 млн. лева за нов

Българският първенец „Лудогорец“ е на път да притегли една от най-големите звезди в израелското състезание. Става дума за атакуващия халф Дия Саба, който е капитан на локалния „Макаби“ (Нетаня). От тази година той е и национал на Израел.

В Йерусалим се твърди, че „орлите“ ще платят съвсем 4 милиона лв. за 25-годишния състезател. Медиите в страната обобщават, че прехвърлянето на Саба ще бъде огромна загуба за „Макаби“. Халфът има 44 гола за отбора в 95 турнирни срещи. Израелците го дефинират като Краля на локалната Висша лига.

Докато „Лудогорец“ се пробва да уреди играча, отборът стои под ключ в Босна и Херцеговина преди срещата реванш в Лига Европа против „Зрински“. Полицията предизвести футболистите и щаба на „орлите“ да заобикалят излизане от хотела по време на пребиваването си в град Мостар. Тази рестрикция важи изключително, в случай че играчите се появят с отличителни знаци на българският първенец. Сериозните ограничения за сигурност идват на база опита на локалните управляващи с почитателите на „Зрински“, които не са доброжелателни към гостуващите тимове.

„Настроението в тима е да бием и да продължим – сподели Пауло Аутори, треньор на „Лудогорец“. – Два дни преди мача ни те смениха своя треньор. Това ще донесе подтик от прочувствена гледана точка, само че не знам в коя посока ще тръгне – в положителна или отрицателна. “

Двубоят е четвъртък вечер от 21 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР