Българският семеен филм „Маймуна“ ще изненада любителите на качественото българско

...
Българският семеен филм „Маймуна“ ще изненада любителите на качественото българско
Коментари Харесай

Още един български хит с премиера в ефира на NOVA

Българският фамилен филм „ Маймуна “ ще изненада феновете на качественото българско кино със своята телевизионна премиера тази събота, 22 септември, от 15.00 ч. по NOVA.

Филмът е трогателен роман за сестрите Мая и Ива, които са свързани от един татко и една маймуна* . Както и от обща пристрастеност – да се ровят в надълбоко защитаваните секрети на своя чудноват преподавател Пенев . Неочаквано събитие трансформира живота на всички. На децата им се постанова бързо да пораснат, a на възрастните – да останат усмихнати все пак. "Маймуна” е история за избора да живееш от светлата страна и да продължиш да вярваш, даже когато Дядо Коледа си тръгне вечно.

 Маймуна Лента/NOVA

История за слон, лекар, маймуна, хористи, майки, учители и извънземни, само че най-много за един татко, който би трябвало да си тръгне... с усмивка. „ Маймуна “ е история за обич като никоя друга.
 Идвам от Франция, имам невероятна история и ухая по най-прекрасния метод... Edna предлага Идвам от Франция, имам невероятна история и ухая по най-прекрасния метод...
Втората лента на Димитър Коцев - Шошо завоюва Наградата на публиката от София Филм Фест и има няколко оценки от фестивали в Европа, Азия и Америка. Сценарият е на Шошо и Иван Марков, камерата е поверена на Александър Станишев, а музиката - на Виктор Стоянов. „ Маймуна “ е един от новите българските филми в репертоара на „ Лента “, част от тактиката на NOVA да поддържа качествени родни продукции на всички платформи и представянето им пред необятната аудитория.

Част от звездния състав на „ Маймуна “ са Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Станимир Гъмов, Леонид Йовчев, Радена Вълканова и Валентин Ганев . Голямото изобретение на режисьора са младите актриси, на които той поверява основните функции на сестрите Мая и Ива. С „ Маймуна “ Александра Костова и Радина Боршош вършат извънреден дебют в киното.

За да се насладите на техните осъществявания, не забравяйте да включите тв приемниците си за премиерата на българския фамилен филм „ Маймуна “ - тази събота, 22 септември, от 15.00 ч. по NOVA.

 Маймуна Лента/NOVA

*Маймуната Тошко, който извършва съществена роля във кино лентата, е оправдан нарушител. Неговите притежатели са били задържани, а той е настанен в Софийския зоопарк. Тошко е бил подготвен за апаш и е задигал синджирчета и портфейли, до момента в който е забавлявал минувачите по черноморските курорти. По време на фотосите продължава да се пробва да практикува остарелия поминък.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР