Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев беше много

...
Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев беше много
Коментари Харесай

Петев щастлив след победата над Финландия

Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев беше доста благополучен след успеха с 3:2 над Финландия в Лигата на нациите, съобщи Спортал. Двубоят в Зеница предложи доста страсти на почитателите, а домакините стигнаха до трите точки с два гола на Един Джеко и един на Миралем Пянич.

“Поздравявам момчетата. Играхме добре и създадохме много положения. Не съм удовлетворен само от това, че позволихме да ни вкарат два гола. От първия ми ден тук дружно с моя щаб работим за Босна и Херцеговина. Сигурен съм, че резултатите ще дойдат”, показа Петев на конференцията след мача.

“Рискувахме преди почивката и действахме доста офанзивно. Не се позиционирахме добре в обстановките, при които получихме попадения. Казах, че групата е равностойна. Лидерите на тима би трябвало да играят по същия метод във всеки мач. Класата им е безспорна. Сега е време за малко отмора и по-късно чакаме с оптимизъм двете срещи през септември”, продължи българският експерт.

“Отборът може да играе и доста по-добре, стига всички да са здрави. Нито за момент не съм съжалявал, че застанах отпред на Босна и Херцеговина. Имам поддръжката на играчите, които напредват с всеки идващ мач. Честно казано, чаках да вземем повече точки от първите 4 дуела, само че сме първи в групата и не мога да съм недоволен”, добави Петев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР