Българският сайт Predpazi.com заявява своята съпричастност към битката срещу разпространение

...
Българският сайт Predpazi.com заявява своята съпричастност към битката срещу разпространение
Коментари Харесай

Българският сайт Predpazi.com предлага защитни средства срещу COVID-19 с благотворителна цел

 Българският уебсайт Predpazi.com декларира своята съпричастност към борбата против разпространяване на COVID-19 в България и стартира да предлага защитни средства, като цялата облага от тях ще бъде дарена. Сайтът си слага следните цели: 

ПРЕДОСТАВЯНЕ на защитни средства като защитни маски и дезинфектанти;

ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на спекулата, засягаща продуктите за отбрана и превенция;

Даване на ВЪЗМОЖНОСТ на всеки да отбрани себе си и фамилията си;

ДАРЯВАНЕ на осъществените облаги на дела, свързани с битката против COVID-19.

" Когато човешките живот и здраве са изложени на риск и поставени на предните линии в битката за оцеляване и избавление, няма нещо друго, което да заслужава по-голяма централизация на старания, битка и своевременна взаимопомощ “, съобщи Васил Йорданов, съосновател на плана, добавяйки:

" Вярваме, че човешкия живот и благополучие са единственото, което има значение в тази комплицирана за всички ни обстановка. Печалбата не попада измежду задачите, които predpazi.com си слага. Намеренията ни са благотворителни и са насочени напълно към желанието да помогнем в този спешен миг. Средствата от продажбите ще дарим за битката с ковид “.

Все по-често се следи спекулативно завишаване на цените в комерсиалната мрежа, както и недостиг на артикули с защитен темперамент: като защитни маски и дезинфектанти. Това е проблем, пред който ние се изправяме дружно с цялата общност. Обявявайки се изрично срещу спекулата, Predpazi.com предлага на своите клиенти защитни средства на цени, близки до доставните, а средствата от приходите ще бъдат дарени на тези, които са на предните редици в борбата с заболяването.

Целта на плана е да обезпечи наличност и доставка на защитни артикули за всеки нуждаещ се. Ето за какво количествата на поръчваните артикули от един консуматор ще бъдат лимитирани –повсеместното изкупуване на огромни количества от по този начин скъпите за всички ни консумативи не е фокусът на тази акция.

Екипът на Predpazi.com се състои от доброволци от разнообразни сфери на бизнеса, обединени от общата идея – да допринесем оптимално ефикасно към по-бързото и безпроблемно справяне с епидемията в страната. Осигуряването на отбрана за всеки е нашата задача.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР