Българският съдия Георги Кабаков ръководи контролния мач между Франция и

...
Българският съдия Георги Кабаков ръководи контролния мач между Франция и
Коментари Харесай

Франция победи Ирландия в контрола, ръководена от Георги Кабаков

Българският арбитър Георги Кабаков управлява контролния мач сред Франция и Ирландия, игран на " Стад дьо Франс ". " Петлите " завоюваха с 2:0, а българският рефер не позволи неточности в срещата.

Точни за Франция бяха Оливие Жиру и Набил Фекир, а участникът на международното състезание нанесе своя удар в границите на три минути сред 40-ата и 43-ата, когато вкара и двете попадения.

Франция ще изиграе още две контроли преди началото на международното състезание, откакто на 1 юни среща Италия в Ница, а на 9-и се изправя против Съединени американски щати.

За съдията Кабаков това беше следващ интернационален мач през сезона. Той управлява и два дуела от групите на Лига Европа – " Розенборг " против " Вардар " и " Аталанта " – " Аполон ". В българския шампионат обаче Кабаков позволи съществени неточности и два пъти беше наказван с изваждане от нарядите на Първа лига.

Балотели се разписа в дебюта на Манчини за Италия

Италия победи участника на международното състезание Саудитска Арабия с 2:1 в надзорен мач, игран в швейцарския град Санкт Гален. Двубоят беше дебют за новия селекционер на Скуадра адзура Роберто Манчини, който пое отбора неотдавна.

Попаденията за Италия означиха любимецът на Манчини Марио Балотели, който се върна в състава след четиригодишно неявяване, както и Андреа Белоти. За участника на международното прецизен беше Йехия ал Шахри.

 Манчини дебютира с триумф
© Reuters

Манчини дебютира с триумф

Балотели откри резултата в 21-ата минута след прелестна солова акция. Белоти удвои в 68-ата минута, само че единствено четири по-късно Саудитска Арабия вкара почетен гол.

Италия игра частично с изменен състав, откакто късмет за изява получиха Лоренцо Пелегрини от " Рома " и нападателят на " Сасуоло " Матео Политано. По-късно като запаси влязоха Брайън Кристанте, Федерико Киеза и Симоне Верди.

Най-опитният състезател, който взе присъединяване в мача, беше капитанът Леонардо Бонучи, който единствен от играещите имаше повече от 40 мача за Италия.

Саудитска Арабия ще открие международното състезание с мач против домакина Русия. Другите отбори в група А са Уругвай и Египет.

В друга контроли Португалия направи 2:2 с Тунис. Двата участника на шампионата направиха забавен мач, като португалците поведоха с две попадения до 34-ата минута с точни осъществяване на Андре Силва и Жоао Марио. Тунис обаче изравни с голове на Бадри и Бен Юсеф.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР