Българският производител трябва да бъде с абсолютен приоритет. Това заяви

...
Българският производител трябва да бъде с абсолютен приоритет. Това заяви
Коментари Харесай

БСП: Българският производител трябва да бъде с абсолютен приоритет

Българският производител би трябвало да бъде с безспорен приоритет. Това съобщи Станислав Младенов, претендент за депутат от " Българска социалистическа партия за България " в листата на 25-ти МИР в София. Той е безапелационен, че би трябвало да има ясни цели в Националния стратегически проект за развиване на земеделието и селските региони.

" Основната от тези цели би трябвало да бъде до 2027 година най-малко 50% от плодовете, зеленчуците, млякото и месото на пазара да са българско произвеждане, съобщи Станислав Младенов. - В България разполагаме със златна земя. А в това време сме подвластни от вноса на плодове, зеленчуци,мляко и месо. Това за мен е закононарушение и национално изменничество ".

Според Станислав Младенов е доста значимо да има равнопоставеност сред фермерите и заслужено систематизиране на дотациите. Той е безапелационен, че страната би трябвало да създаде механизми, съгласно които дребният и междинен фермер да имат елементарен и бърз достъп до дотации.

" В момента точно дребният и междинен фермер в България са най-ощетени. На процедура до тях дотации не доближават, разяснява той. - А това са най-важните детайли в земеделието и селското стопанство в една страна ".

Кандидатът за депутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " в 25-ти МИР в София е уверен, че земеделието и селското стопанство у нас се нуждаят от незабавна промяна. " Имаме изключителни естествени дадености и можем да произвеждаме съществени артикули, а в това време България е продоволствено подвластна страна - абсурд, до който ни докара досегашното ръководство. Затова е време за смяна, която можем дружно да създадем на 4-ти април ", безапелационен е Станислав Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР