Българският производител на матраци и продукти за здравословен сън „Грийн

...
Българският производител на матраци и продукти за здравословен сън „Грийн
Коментари Харесай

Стартира инициативата „За бъдеще с детска усмивка“

Българският производител на матраци и артикули за здравословен сън „ Грийн Фабрик “ започва акция „ За бъдеще с детска усмивка “.
Благородната самодейност има за цел да подари на двойки, искащи да основат потомство, особено проектираните за здравословен сън антистрес матраци. Целта на самодейността е да утвърди, че е допустимо пълноценната и спокойна отмора да помогне в битката със напрежението, както и зародилите в резултат на него болести, измежду които и репродуктивните проблеми.

От началото на месец юни до края на календарната 2018 година, купилите матрак бъдещи родители ще имат шанса да получат назад заплатените от тях суми за закупуване на продукта. Това ще бъде допустимо единствено в случай че до края на май месец 2019г. участниците в акцията открият, че чакат своята рожба да се роди и същата е зачената на закупения матрак от „ Грийн Фабрик “. За засвидетелствуване на това събитие, всеки искащ да взе участие е належащо да даде като доказателство за зачеването фотография от видеозон на името на лицето участник и/или друго доказателство, издадено от умело здравно заведение и/или здравно лице.


В края на акцията, на инцидентен принцип в наличието на юрист екипът на „ Грийн Фабрик “ ще избере 10 претенденти от акцията „ За бъдеще с детска усмивка “, които ще бъдат оповестени на формалния уебсайт на производителя. След това на 15.06.2019 година определените двойки ще бъдат поканени на особено събитие, където с изключение на, че ще им бъдат върнати заплатените от тях суми за закупуване на матрак от „ Грийн Фабрик “, ще получат и доста дарове.


Според един от най-изтъкнатите акушер-гинеколози у нас доктор Динчо Георгиев, който поддържа самодейността и обществено застана зад нея, неспокойният сън, който постоянно е породен от неуместен матрак, с изключение на до познатите травматологични и неврологични нарушавания, може да докара и до редица други затруднения от всевъзможен здравословен темперамент. Неспокойната нощ не разрешава да се случи естествената функционалност на съня, която да отстрани напрежението, успокои душeвността и релаксира тялото на човек. Натрупаните паника и безпокойствие в днешното забързано всекидневие могат да провокират редица болести, измежду които са и тези, свързани с възпроизвеждането. Наречен още чумата на 21 век, стресът потвърдено е постоянно причина за безплодието у младите и даже за мистериозните аргументи при двойките, които фактически нямат сложена диагноза за действителни проблеми, свързани с репродукцията. Според лекар Георгиев съответната причина за репродуктивните проблеми, е че стресът усилва равнищата на Пролактин хормон при дамата, който е измежду главните спънки при зачеването и по този начин също създаващ причина за импровизиран аборт през първите 3 месеца от бременността.


В поддръжка на акцията „ За бъдеще с детска усмивка “ се причисли и актрисата Илиана Лазарова, която скоро също стана майка за повторно. Звездата от сериала „ Връзки “ показа, че спокойният сън е нейната загадка рецепта в битка с натовареното й всекидневие на актриса и майка.

„ Всяко новородено българче, за което нашите артикули са спомогнали да бъде основано и отгледано крепко, ще е голяма горделивост и извънреден триумф за екипа на „ Грийн Фабрик “. Понякога нито една реализирана корпоративна цел или насъбран капитал не може да те направи по този начин благополучен, както резултатът от сходна акция като „ За бъдеще с детска усмивка “. Нека бъдещите родители да не не помнят, че децата са най-хубавото нещо на този свят и в същото време са неговите бъдеще и вяра за по-добро “ – разяснява притежателя на „ Грийн Фабрик “ Радослав Костадинов.


Условието искащите да се включат в акцията „ За бъдеще с детска усмивка “ е да закупят матрак и пазят документа, удостоверяващ покупката му досега, в който се случи щастливото събитие. Когато настъпи подобаващият миг, те би трябвало да се записват във формата в уеб страницата на www.greenfabric.bg.
Допълнителна информация за цялостните условия за присъединяване и форма за регистрация, може да бъде открита на посочения нагоре интернет уебсайт.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР