Българският производител на бутилирана вода Девин има нов изпълнителен директор.

...
Българският производител на бутилирана вода Девин има нов изпълнителен директор.
Коментари Харесай

Девин има нов изполнителен директор

Българският производител на бутилирана вода " Девин " има нов изпълнителен шеф. От началото на април отпред на сдружението застава Борислава Налбантова. Тя е част от екипа на компанията от 2010 година, когато е назначена като основен финансов шеф.

От " Девин " показват в публично известие, че тя взела участие в редица основни планове, в това число и продажбата на бутилиращата компания от американския капиталов фонд Advent на белгийската група Spadel през 2017 година. Борислава ще води екипа на компанията, който наброява над 500 души в цялата страна.

" Имам удоволствието да поема управлението на чудесно синхронизиран екип, който е потвърдено насочен към резултатите. Нямам подозрение, че въпреки и в непредсказуема обстановка като актуалната, всички чиновници на " Девин " и " Атлантик Дивайн " са мобилизирани и работят за превъзмогване на провокациите в тясно съдействие с нашите сътрудници по цялата верига на доставка. Заедно сме подхванали ограничения за продължение на работата, с цел да обезпечим потребностите на крайните ни консуматори в тези изключителни времена ", сподели Борислава Налбантова, изпълнителен шеф на Девин ЕАД.

" Девин " влага €17 милиона в нов автоматизиран логистичен център

Компанията ще подмени и две от индустриалните линии, с цел да усили потенциала си

" Девин " е учредена през 1992 година, като в началото е основана като публично-частно партньорство сред физически лица и община Девин. През 1999 година компанията е преобразувана в акционерно сдружение със 100% частен капитал. Към момента компанията е водач на пазара на бутилирана вода в България и е извънреден дистрибутор на енергийните питиета Red Bull и плодовите сокове Granini за България.

В края на 2016 година белгийската група Spadel закупи " Девин ". Тогава компанията стана мажоритарен притежател с дял от 93,29% от акциите, като преди този момент те бяха благосъстоятелност на Advert International. Сделката тогава беше на стойност от €120 милиона.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР