Българският професионален боксьор Тервел Пулев коментира скандала със смъртта на

...
Българският професионален боксьор Тервел Пулев коментира скандала със смъртта на
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Медицинското на Станчов може също да е подменено

Българският професионален боксьор Тервел Пулев разяснява абсурда със гибелта на Борис Станчов по време на мач в Албания. Братът на Кубрат Пулев разгласи пред bTV, че здравното удостоверение на родния войник е подозрително, защото всички прегледи са подпечатани от един и същи доктор.

„ За да разясня случая, би трябвало да изчакаме резултатите от аутопсията на албанските управляващи. Има всевъзможни догадки - бил изпил нещо, в колата му имала виагра. Докато не стане ясно всичко, не мога да разясня “, разгласи олимпийският бронзов медалист от Лондон 2012.

„ Има процедура боксьори да пълнят статистиката на своите съперници. Това не е проблем. За мен би трябвало да се види по какъв начин действа нашата система, с цел да не се стига до други такива произшествия. За мен е казус някой да се бие с непозната карта. Такова нещо слушам за първи път. Пълен парадокс е мениджърът му да не знае. Всеки се качва на кантара и си демонстрира персоналната карта. Хората, които са пътували с Борис Станчов, са знаели за тази машинация. Няма късмет да не са знаели, че има замяна на самоличността. Той е влезнал в Албания със своята персонална карта и внезапно на кантара показва друга ", разгласи Пулев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР