Българският професионален боксьор Кубрат Пулев е един от най-заинтересованите от

...
Българският професионален боксьор Кубрат Пулев е един от най-заинтересованите от
Коментари Харесай

Кобрата: Чакам победителя от Джошуа - Руис

Българският професионален боксьор Кубрат Пулев е един от най-заинтересованите от срещата-реванш сред Антъни Джошуа и Анди Руис-младши. Затова и от уеб страницата Fightnews го потърсиха за коментар и прогноза за идната борба.

В момента Кобрата води подготовката си в Лас Вегас, Съединени американски щати.

„ Не бях толкоз сюрпризиран, че IBF разреши да се организира реваншът, само че желаеме да се изяснят изискванията, с цел да сме сигурни, че ще се удрям със идващия победител. Чакам това да се случи от 3 години. Оставам фокусиран и не преставам да се приготвям за спечелилия от този реванш”, съобщи Кубрат Пулев.

„ Мачът е борба с шансове 50:50. И виждам Руис да завоюва още веднъж. В момента организирам подготвителен лагер в Лас Вегас и чувствам, че ми предстоят страхотни неща”, показа още Кобрата.

Двубоят сред Антъни Джошуа и Анди Риус за купите на WBO, WBC и IBF би трябвало да се организира на боксова галавечер в Дирия, Саудитска Арабия на 7 декември. Въпреки това, от щаба на Анди Руис показаха възмущение за мястото на дуела. Промоутърът на британеца Еди Хърн разгласи, че двете страни имат подписан контракт за мач в Дирия.

Кубрат Пулев от своя страна се надява да се изправи в борба за международната купа против спечелилия от този мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР