Българският представител на Евровизия 2021 Виктория изнесе в събота своя

...
Българският представител на Евровизия 2021 Виктория изнесе в събота своя
Коментари Харесай

Виктория очарова своите фенове с концерт от вкъщи, песента ѝ за Евровизия сред найизлъчваните в България

Българският представител на Евровизия 2021 Виктория изнесе в събота своя първи онлайн концерт от вкъщи си в София.

Младата певица изпя онлайн Tears Getting Sober, песента с която трябваше да показа България на Евровизия 2020 в Ротердам и зарадва българските и интернационалните си почитатели с кавъри на най-големите шлагери на Хари Стайлс, Люис Капалди, Били Айлиш и Дуа Липа.



Концертът беше гледан онлайн от фенове от повече от 30 страни, като наймного фенове идват от Испания, Англия, Германия и Холандия. Интимната атмосфера, подборът на песни и невероятният гласът на Виктория бяха част от нещата, които впечатлиха най-вече интернационалните почитатели.

Междувременно стана ясно, че “Tears Getting Sober” е една от най-излъчваните песни в българския ефир, като се подрежда на 4-то място в класацията на ПРОФОН.

Подредбата води „ Ако си дал “ на Емил Димитров. Песента на Виктория към този момент е в ротацията в музикалната телевизия MTV и се излъчва и в ефира на огромни малките екрани и радиа във Англия, Норвегия, Исландия, Холандия, Германия, Литва и Словения.

На 21 март в ефира на Българска национална телевизия беше оповестено, че Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което ще се организира през 2021 година.

Тя трябваше да показа страната ни на Евровизия 2020 в Ротердам с песента “Tears Getting Sober”, само че музикалната конкуренция беше изместена за 2021 година поради пандемията в Европа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР