Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA е

...
Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA е
Коментари Харесай

Варненката Виктория ще изпее песента за Евровизия пред 10 000 души в Амстердам

 Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA е измежду първите реализатори, удостоверили присъединяване в тазгодишното издание на Eurovision In Concert. Промоционалният концерт в Амстердам, който ще се организира на 4 април, е част от събитията, съпътстващи Евровизия и има 10-годишна история. На сцената в столицата на Нидерландия, Виктория ще извърши песента, с която ще показа България на Евровизия 2020, пред близо 10 хиляди души в модерната зала AFAS Live.

Концертът в Амстердам ще събере огромна част от участниците в тазгодишното издание на музикалната конкуренция, която ще се проведа в Ротердам през май. На събитието в столицата ще участват и десетки публицисти от целия свят, които ще вземат изявленията от най-атрактивните участници и ще отразят тяхното показване на сцената.

Варненката Виктория работи интензивно по подготовката на своята ария за Евровизия 2020. Тази седмица тя ще взе участие в музикален лагер в Лондон, където работи с композитори и текстописци от Обединеното кралство. Подобен лагер беше проведен и в София от 8 до 13 януари, като в него взеха присъединяване български и интернационалните композитори. Българската ария за Ротердам ще бъде показана при започване на март.

Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2020 ще бъдат излъчени онлайн по Българска национална телевизия 1 на 12, 14 и 16 май. На 28 януари ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще взе участие България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР