Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева отмени европейското си

...
Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева отмени европейското си
Коментари Харесай

Виктория отменя европейското си турне, ще се готви за Евровизия у нас

Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева анулира европейското си турне през март и април. През оставащите два месеца до състезанието в Ротердам младата певица ще се концентрира върху вокалната и театралната си подготовката за музикалната конкуренция в Ротердам.
Виктория написа в обществените си мрежи: " Всички имаме фантазии, копнежи, упоритости и значими планове, които са възпрепятствани от сегашната спешна обстановка. В моменти като този обаче, ние би трябвало да се обединим и да застанем зад опазването на човешкото здраве и живот, които са най-важните полезности. Призовавам всички мои почитатели да проявят прецизна дисциплинираност и отговорност, с цел да може животът да продължи обикновено допустимо най-скоро. Евровизия е едно от най-важните събития в годината за доста хора по света и се организира годишно от 1956 година насам с обръщение за единство и взаимност сред народите в Европа. Сега повече от всеки път имаме потребност от този образец, с цел да се оправим с тежката обстановка дружно.
С екипа ми преценихме, че пътуванията сега носят непростим риск, с което е изцяло невероятно да се изпълнят първичните ни проекти за срещи с българските общности и промо концерти в редица европейски градове като Лондон, Мадрид, Амстердам и други. През месеците до Евровизия ще се приготвяме интензивно, с цел да представим България по най-хубавия метод през май месец.
Убедена съм, че в бъдеще ще имаме доста други благоприятни условия да се срещнем онлайн. Време е за дисциплинираност, отговорност и взаимност. #StayHome #StaySafe ”
Българската ария на Евровизия 2020 беше показана на 7 март в ефира на Българска национална телевизия 1 и YouTube канала на Евровизия. До момента видеото е гледано над 1 милион и 500 хиляди пъти.

Организаторите на Евровизия от Европейския съюз за радио и телевизия излязоха с публично мнение на 13 март по отношение на провеждането на състезанието в Ротердам: " Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) следи от близко обстановката във връзка с разпространяването на COVID-19 и следва последните препоръки и насоки от СЗО и националните здравни органи в Нидерландия. Организацията работи в тясно съдействие с нидерландските водещи телевизионни оператори NPO, NOS и AVROTROS и с локалните управляващи в Ротердам, с цел да изследва разнообразни евентуални сюжети за провеждането състезанието за ария Евровизия 2020. С оглед, че към днешна дата остават 2 месеца до полуфиналите на 12 и 14 май и огромния край на 16 май, както и съгласно бързо изменящата се обстановка в Нидерландия и останалите участващи страни, към момента е рано да се вземат дефинитивни решения. Имайки това поради, работата по 65-ия конкурс за ария на Евровизия в Ротердам продължава по първичен проект. "
Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2020 ще бъдат излъчени онлайн по Българска национална телевизия 1 на 12, 14 и 16 май от 22 часа. България ще вземе присъединяване във втория полуфинал на 14 май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР