Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева – VICTORIA ще

...
Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева – VICTORIA ще
Коментари Харесай

Варненката Виктория Георгиева ще пее и в Мадрид преди Евровизия

Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева – VICTORIA ще вземе присъединяване в още един от промоционалните концерти, които се организират преди Евровизия 2020 научи Moreto.net. Надеждата на България се причислява към колоритния театър в испанската столица Мадрид, който ще се организира от 10 до 11 април в концертната зала “La Riviera ”.

В първия ден участниците от всички страни ще участват на публична церемония вечер и ще имат опция да се срещнат с представители на най-големите медии в страната. Също по този начин е очакван и специфичен откриващ концерт с някогашни участници от състезанието. Сред тях ще бъде и Поли Генова, която популяризира България с четвъртото си място на “Евровизия ” 2016 с песента “If Love Was A Crime ”.

Втората и съществена концертна вечер пък ще бъде отдадена на тазгодишните участници, измежду които и нашият представител – Виктория Георгиева. Организаторите на събитието дават обещание да заинтригуват над 2500 фенове с атрактивна стратегия и страхотна атмосфера.

Феновете в Испания съставляват една от най-многобройните и проведени общности и постоянно са определяни като най-забавните и прочувствени фенове на Евровизия. Любопитен факт е, че те са и едни от най-големите последователи на България и българските представители през годините, като Испания е една от страните, която обичайно прави оценка най-високо българските участници. Обявяването на българския представител като част от концерта провокира близо 7 000 реакции в обществените медии единствено в границите на първия час, което съгласно уредниците е едно от най-хубавите достижения от началото на провеждането на събитието през 2017-а година.

В момента Виктория е в Лондон, където работи с разнообразни композитори от България и Европа. Това е последният музикален лагер, който ще даде край по работата и търсенето на българската ария за Евровизия 2020. През февруари следва да бъде сниман музикалния видеоклип, а през март се чака премиерата на песента.

Евровизия 2020 ще се организира на 12, 14 и 16 май в Ротердам, а шоуто ще бъде предавана директно по Българска национална телевизия 1 от 22 часа. На 28 януари ще разберем в кой полуфинал ще вземе присъединяване България. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР