Българският правен портал [url=http://lex.bg/]lex.bg[/url] вече предлага на потребителите си нов

...
Българският правен портал [url=http://lex.bg/]lex.bg[/url] вече предлага на потребителите си нов
Коментари Харесай

Порталът lex.bg с повече новини и актуална информация за юристите


Българският юридически портал [url=http://lex.bg/]lex.bg[/url] към този момент предлага на потребителите си нов съвременен дизайн на новинарската част, лични вести с високо качество и доста повече настояща информация, нужна на юристите и всички, които се интересуват от право.

Порталът ще дава видео наличие и дава опция за доста по-улеснено коментиране по изявленията, в това число със фотоси и видео. Търсенето става доста по-удобно и бързо.

Чрез напълно нова секция на lex.bg правната общественост, а и всички жители, ще могат да се осведомят освен за развиването на значими каузи, само че и за значимите събития, свързани със правосъдната система и правните специалности. Ще научават за законодателни оферти, разискването и приемането на главните нормативни актове. Ще получават информация за новостите в правосъдната процедура. Ще се срещат с мненията на изявени представители на правната общественост по настоящи тематики.

Lex.bg ще се трансформира в платформа за публикации и проучвания на юристите, които желаят да споделят с сътрудниците си вижданията си по въпроси от практиката и правната доктрина, като ще им се дава опция да ги разгласяват и да доближат до необятната публика на портала. Ще има две подсекции - за материали с научно-практическа устременост и за журналистика.

В Lex.bg ще бъдат представяни и най-новите и настоящи правни писания на пазара.

Както и до момента, порталът ще продължи да бъде незаместим асистент за студентите от юридическите факултети, както в образователния развой, по този начин и като платформа за изява.

Същевременно, справочната информация на портала ще бъде обновена и обогатена, с повече благоприятни условия за търсене, с цел да бъде още по-полезна за потребителите на Българския юридически портал.

Вече наложеният като поле за правна полемика конгрес на портала, ще продължи да бъде мястото, където българските адвокати обменят бързо мнения по въпросите, които ги вълнуват. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР