Българският потребител има високи изисквания към качеството на продуктите, които

...
Българският потребител има високи изисквания към качеството на продуктите, които
Коментари Харесай

Код „Качество“: кой и как гарантира качеството на продукцията в Kaufland България

Българският консуматор има високи условия към качеството на продуктите, които поставя на домашната софра. Това е един от главните критерии, по които всеки от нас преценя къде да пазари и какви артикули да подбере в своята кошница.
Вкусът на качествения артикул фактически е непостижим, само че не всеки си дава действителна сметка, че той стига до рафта в хипермаркета с цената на доста задълбочени знания, труд и акуратен надзор от страна на редица експерти по цялата индустриална верига.
Знаете ли, да вземем за пример, че най-голямата комерсиална верига у нас, Kaufland България, има строго профилирани експерти, квалифицирани да образоват екипи във всеки техен хипермаркет по тематиката качество на свежи храни? Освен това те наблюдават постоянно за спазването на високите критерии на компанията за прохлада и качество на продукцията.
Въпросните експерти, които комерсиалната верига назовава обучители „ Свежест “, в действителност са дългогодишни чиновници на Kaufland, които за развили кариерния си път в компанията. Това са хората, които познават всеки аспект на думата „ качество “, имат задълбочени продуктови знания и отлична експертиза за целия път на свежите артикули в хипермаркета – от приема, през вярното предпазване и сигурност на стоката, до регулярното поддържане на свежестта й след излагане за продажба.
 
Помощ от другар
Освен водач на пазара Kaufland e и желания сътрудник на българското домакинство през годините. Затова качеството не е просто тематика за комерсиалната верига, а цяла политика, която развива от самото си начало в името на клиента.
Това й печели редица съидейници, измежду които специслистите от Аграрния университет в Пловдив, които регулярно обогатяват и уточняват продуктовите знания на обучителите „ Свежест “.
 
Качество без компромис
Освен високите условия за качество, които Kaufland България постанова вътрешно, компанията ползва и многостепенен външен и вътрешен първокласен надзор по цялата верига на доставка и във всяка категория артикули, която предлага. Осъществява го с помощта на потвърдения опит на своите специалисти, доверените производители, с които работи, като държи продукцията да бъде регулярно проверявана и от самостоятелни локални и интернационалните лаборатории.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР