Българският полузащитник Виктор Добрев продължава със силните си изяви в

...
Българският полузащитник Виктор Добрев продължава със силните си изяви в
Коментари Харесай

Българският талант Виктор Добрев с гол и асистенция за юношите на Верона

Българският полузащитник Виктор Добрев продължава със мощните си изяви в юношеския тим на Верона (до 18 години), като в срещата с Венеция блесна с гол и асистенция. " Жълто-сините " от Верона се постановиха с 3:0 и с 4 точки оглавиха класирането, където се намират дружно с Милан след първите два кръга.

В първия турнирен мач в NAZIONALE UNDER 18 – поток В Верона започва с тъждество (2:2) като посетител на Интер, където българският халф подаде за един от головете. Сега пристигна ред и на първата победа.

Срещу Венеция софиянецът стартира срещата от пейката и се появи в 60-ата минута на мястото на Томазо Формикети при резултат 1:0. 11 минути след появяването си на терена Добрев направи двойно подаване със Стефано дала Рива, влезе в наказателното поле и прониза вратаря на гостите с диагонален удар с левия крайник.

Три минути преди края Жезуалдо Наполитано оформи крайното 3:0 с левия крайник, получавайки подаване от Добрев.

Виктор Добрев стартира да играе футбол в школата на несъществуващия към този момент Царско село, след което минава в Левски. Навсякъде обаче е употребен като ляв бранител или ляво крило. Откакто е в Италия, роденият през 2005-а година гений играе като централен полузащитник и се показва все по-добре.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР