Българският полузащитник Георги Костадинов вече е футболист на израелския Макаби

...
Българският полузащитник Георги Костадинов вече е футболист на израелския Макаби
Коментари Харесай

Георги Костадинов премина в "Макаби" Хайфа

Българският полузащитник Георги Костадинов към този момент е футболист на израелския " Макаби " Хайфа. Той подписа контракт за 2+2 години, а опцията за удължение е в интерес на клуба.

Роденият през 1990-а година в Бургас национал напусна " Левски " със свободен трансфер това лято след две години носеше екипа на " сините ". Той обаче не получи мечтаното нарастване на заплатата и в последните срещи даже не попадаше в групата, избрана от Николай Митов.

Костадинов дойде нощес (22 юни) в Тел Авив, след което мина медицински проби в Хайфа. Преговорите по детайлите в неговия контракт продължиха повече от 12 часа, като спомагателните детайлности касаеха бонусите за достижения и за обособените мачове.

" Пред Георги имаше в действителност доста благоприятни условия. В последните два месеца имахме предложения от съветските " Урал " и " Терек " Грозни, от два немски клуба от втора лига, от датския " Брьондби ", от " Омония ", а в последните дни пристигнаха и писма от " Брага " и от швейцарски първокласен клуб ", разкри мениджърът на футболиста Антъни Раво.

" Знаех, че " Макаби " Хайфа е най-успешният тим в Израел. Това е тим, който е играл в групите на Шампионската лига, а публиката им е невероятна. На първо място желая да сме здрави, а в случай че работим настойчиво, то ще реализираме всичко, каквото желаеме, " съобщи Георги Костадинов.

През последния сезон обаче зелените от Хайфа приключиха чак на 6-о място в класирането с 45 точки.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР