Българският полузащитник Георги Костадинов поднови пълноценни тренировки, след като контузи

...
Българският полузащитник Георги Костадинов поднови пълноценни тренировки, след като контузи
Коментари Харесай

Георги Костадинов поднови тренировки с АПОЕЛ

Българският полузащитник Георги Костадинов възобнови пълноценни тренировки, откакто контузи коляното си по време на дербито Омония - АПОЕЛ в Кипър на 13 март. Срещата приключи 1:1, а Костадинов, който играе за най-успешния клуб на острова АПОЕЛ, получи контузията в 94-ата минута. 

Той опита да извади една топка до страничната линия, само че паднал бранител на Омония му стисна крайници като в клещи и го събори. Костадинов падна върху коляното си с цялата си тежест и догатките бяха за скъсани връзки. Прегледът с резонанс обаче сподели единствено разтежение и пауза сред три и четири седмици. Последните 6 дни той прекара в клиника в Кьолн, където управлението на АПОЕЛ го изпрати за по-бързо лекуване и възобновяване.
 Георги Костадинов пропусна тъждество на АПОЕЛ Георги Костадинов пропусна тъждество на АПОЕЛ
Вчера сутринта прегледът сподели, че контузията отшумява с положителни темпове и през днешния ден той направи първа пълноценна подготовка с главната група. За него тя не беше на 100 % и той излезе малко преди края й, с цел да се види още веднъж коляното. Но съгласно лекарите, всичко е наред и той ще бъде в групата на отбора за извънредно значимото посещение на преследвача АЕК (Ларнака) в неделя. 

Преди срещите от третия кръг на плейофите за купата в Кипър АПОЕЛ е отпред с 61 точки, следван от АЕК (Ларнака) с 57 и Арис (Лимасол) с 57. В единствената среща досега, в която Костадинов не игра жълто-сините от Никозия приключиха 0:0 вкъщи с 4-ия ФК Пафос.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР