Българският полузащитник Антони Иванов прави вътрешен трансфер в Румъния и

...
Българският полузащитник Антони Иванов прави вътрешен трансфер в Румъния и
Коментари Харесай

Антони Иванов ще играе под наем във Волунтари до края на сезона

Българският полузащитник Антони Иванов прави вътрешен трансфер в Румъния и откакто досега играеше за Университатя (Крайова), към този момент ще носи екипа на Волунтари - 14-и от 16 тима в локалната Лига 1.
" Ръководстата на Волунтари и Университатя (Крайова) реализираха съглашение по отношение на отдаването чартърен на Антони Иванов в нашия клуб до края на сезона, се споделя на страницата на Волунтари.

25-годишният софиянец стартира кариерата си в ЦСКА, след което се мести в школата на Лудогорец и там стига до втория тим. Следващите стъпки в кариерата му са Академик (София), Спартак (Плевен), ФК Созопол, Монтана, Септември (София) и трансфер в Румъния.

От 2018-а година заиграва в Газ Метан, откакто преди този момент изкарва проби. Мести се в Университатя (Крайова) е през 2019-а година провокира същински възторг със синята фланелка. При треньора Корнел Пъпура обаче нещата не се получават по най-хубавия метод за нисичкия халф и той не попада постоянно в проектите му. Сега ще има шанса да помогне на Волунтари, които се борят за оцеляване в румънския хайлайф.

Антони Иванов получи фланелката с номер 4 на новия си тим и се трансформира в четвъртото зимно попълнение на този тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР