Българският политически живот не се нуждае от битови въпроси. Резултатите

...
Българският политически живот не се нуждае от битови въпроси. Резултатите
Коментари Харесай

Петьо Блъсков: Дано партията на Трифонов не се занимава с дребнотемието на днешния политически живот

Българският политически живот не се нуждае от битови въпроси. Резултатите от изборите ще бъдат тюрлю гювеч, а празното политическо говорене не води до нищо положително. ГЕРБ ще завоюва идващите избори. Това сподели в предаването " Офанзива " по Нова Нюз журналистът Петьо Блъсков, представен от novini.bg,

70% от българите ги боли глава, когато чуят думата смяна. Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова са две безусловно разнообразни неща. Българска социалистическа партия като политика липсва в българската политическа реалност, тъй като госпожа Нинова се занимава единствено със себе си, а не с проблемите на гласоподавателите си. Много е нужна мощна лява партия, а не партията на Нинова, безапелационен е Блъсков.

Слави Трифонов има листа и стратегия, половината от тях са скъпи, в случай че отбрани тях, ще има триумф, само че е значимо да продължи да ги пази. Но нека не се занимава с дребнотемието на днешния политически живот, изрази мнението си журналистът за " Има тъкав народ ".

Посланието " Мутри вън " беше несдържани нерви, не обръщение. Изразът, изказан по този метод, не получи дълбочина. Успехите и грешките на президента Радев не са толкоз негови, колкото преекспонирани в общественото пространство негови думи, сподели още той.

ГЕРБ ще завоюва идващите избори и ще успее да направи държавно управление, уверен е Петьо Блъсков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР