Българският плувец Петър Мицин призна, че натрупаната умора му е

...
Българският плувец Петър Мицин призна, че натрупаната умора му е
Коментари Харесай

Петър Мицин пред БНТ: Раздадох се колкото мога, но накрая ме застигна умората

Българският плувец Петър Мицин призна, че насъбраната отмалялост му е попречила да реализира по-добър резултат в полуфиналите на дисциплината 200 метра бътерфлай.

18-годишният играч остана 14-и в крайното нареждане, а минути след излизането си от басейна застана пред камерата на Българска национална телевизия, с цел да опише по какъв начин е минала конкуренцията.

" Раздадох се колкото мога, само че резултатът ми беше по-бавен от сутринта. На последните 50 метра в действителност бях доста изтощен, защото сутринта трябваше да плавам два пъти. Нямах упования за резултати. Опитах се да натисна във втората част на дистанцията, само че за жалост ме застигна умората ", показа родният играч.

" Финалът ми още веднъж не беше доста добър, тъй като на пипането изгубих може би половин секунда. Това обаче ще ми бъде за урок. За идващия път ще се стремя да подобря детайли като обръщането и финиширането ", добави Петър Мицин.

Участието на българина довечера в Доха бе последно за него по време на международното състезание в Катар, като ви припомняме, че в неделя Мицин финишира 23-и на 400 метра свободен жанр.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР