Българският първенец Хебър (Пазарджик) не успя да се пребори с

...
Българският първенец Хебър (Пазарджик) не успя да се пребори с
Коментари Харесай

Александър Иванов: Тимът на Берлин ще го чака цял Пазарджик! Ще се постараем да вземем тази победа

Българският отличник Хебър (Пазарджик) не съумя да се пребори с полския Алурон Варта (Заверче), като отстъпи при гостуването си с 0:3 гейма, в четвъртия си мач от група В на Шампионска лига. Така волейболистите на Камило Плачи към момента са без триумф в груповата фаза на най-престижния европейски шампионат.

Президентът на ВК Хебър Александър Иванов направи малко резюме досега, като съобщи, че отборът продължава да се бори за победа в най-престижния европейски шампионат:

„ Получи се прекрасен и оспорван първи гейм. Вторият и третият няма да ги разясняваме. Явно това е равнището сега “, сподели той за дуела с поляците.

Относно търсената победа в Шампионска лига Александър Иванов разяснява:

„ Ние желаеме да си вземем успеха, която ще търсим в Шампионска лига. Дали ще  е една, дали две, ще забележим. Във всички мачове излизаме за победа. Но да мислим за други неща – надалеч сме сега. Нашата цел бе да влезем в групите на Шампионска лига и да се представим добре. Постигнахме го. “

За поставените цели пред тима:

„ От поставените цели преди началото на сезона към този момент изпълнихме две – Суперкупата на България и влизане в групите на Шампионска лига. Оставащите две са Купата на България и шампионската купа. Сега ще се концентрираме в оставащите срещи от българското състезание. А в Европа ще го мислим следващата година. “

„ Ако първия мач против Берлин го бяхме взели, по напълно различен метод щеше да бъде. Тази група е доста равностойна. Три тима вървят наедно. За страдание ние изоставаме. Но хубавото е, че сверяваме часовниците си с европейските клубове. А отборът на Берлин ще го чака цялостен Пазарджик. Ще се постараем да вземем тази победа! “ приключи Александър Иванов.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР