Българският парламент намери едно разумно решение, което отговаря на очакванията

...
Българският парламент намери едно разумно решение, което отговаря на очакванията
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Това искат и българските граждани

Българският парламент откри едно рационално решение, което дава отговор на упованията на българските жители. Всички ние през тези два месеца бяхме очевидци на разнообразни социологии, които демонстрираха, че българските жители не желаят България да изпраща муниции и въоръжение в Украйна.

Това, което реализира българският парламент в разговор, първо - сред съдружните сътрудници, а най-после - и с опозицията, е България да не изпраща въоръжение и муниции, а да откликне на потребностите, които има украинската страна, декларирани от техния президент. Това решение изцяло дава отговор на потребностите сега на украинската страна - филантропична помощ, финансова, социално-икономическа, поддръжка за бъдещото присъединение на Украйна към Европейски Съюз и с възможната потребност от ремонт на военна техника.

Ние успяхме да изложим нашите причини за какво не би трябвало да се изпраща военна техника, тъй че решението да бъде във типа, в който беше взето от Народно събрание. С дейното присъединяване на Българска социалистическа партия България няма да изпраща въоръжение и муниции. Това желаят и българските жители.

Взаимоотношенията на България с Русия след войната би трябвало да бъдат на равноправна основа. Ние би трябвало да бъдем сътрудник, който да пази националните си ползи. Говорим и за газовите доставки, и за петролните.

Чуваме, че Европейски Съюз ползва такива наказания (ембарго върху съветския нефт - б.р.) единствено за някои страни. Нека ние не сме от страните, които ще изпълняваме глобите, а други ще се възползват от тях.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР