Българският отбор по художествена гимнастика беше посрещнат много топло от

...
Българският отбор по художествена гимнастика беше посрещнат много топло от
Коментари Харесай

Сламени шапки и топло посрещане за гимнастичките ни

Българският тим по художествена гимнастика беше посрещнат доста топло от домакините в Мураяма. Тимът ни е на подготовка в Япония за трета поредна година.

На лагера участват отбор - дами - главен състав и запаси, както и самостоятелните състезателки Катрин Тасева, Невяна Владинова, Боряна Калейн, Татяна Воложанина, Вая Драганова и Йоана Николова. Петя Борисова се възвръща след направената и интервенция, а Лъчезара Пекова има изпити, на които би трябвало да се яви и не може да пътува с тима.

Домакините проведоха специфична гала и вечеря за „ Добре дошли”.

Целият тим и останалата част от екипа бяха посрещнати с обичайната ария – Hanagasa. Името на националната ария безусловно значи „ ария с цвете на сламена шапка”. Именно такива шапки получиха и грациите. Песента се съпровожда и със характерен танц, в който се употребява и сламената шапка с цветя.



От японска страна са били предоставени доброволци, особено подбрани с цел да оказват помощ на нашите гимнастички до момента в който са на локална земя.

Изключително общителните домакини са подсигурили на българския тим специфична видео инсталация, която ще оказва помощ по време на тренировките за разбори.



Грациите ни към този момент упражняват в Япония
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР