Българският отбор по фрийрайд записа първата си победа за сезона.

...
Българският отбор по фрийрайд записа първата си победа за сезона.
Коментари Харесай

Българският отбор по фрийрайд взе първа победа за сезона

Българският тим по фрийрайд записа първата си победа за сезона. Успехът донесе 17-годишният Борислав Гарибов, който победи в старта от квалификациите за международния шампионат (Freeride World Tour) в Алпбах, Австрия с сан една звезда.

С разнообразна и чиста линия в горната част и впечатляващи скокове той пребори конкуренцията в ските в категорията до 18 години.

Това е второ влизане в тройката за Гарибов, който кара последния си сезон при младежите. В средата на февруари той приключи втори на надпреварата в Капл, което беше с сан две звезди.

Доброто показване на българския тим продължи с третите места на Тина Близнакова и Боян Бъчваров. Близнакова, която получи " уайлд кард " за конкуренцията, още веднъж впечатли, като съумя да се качи на подиума и във второто си съревнование в ските при девойките.

Бъчваров, който преди година завоюва старта при мъжете, сподели доста чисто и обрано каране по отношение на изискванията, като лека загуба на надзор при приземяването му костваше по-предно класиране.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР