Българският отбор по джетски замина днес за Европейското първенство, което

...
Българският отбор по джетски замина днес за Европейското първенство, което
Коментари Харесай

Българският отбор по джетски е мотивиран да спечели европейската купа

Българският тим по джетски отпътува през днешния ден за Европейското състезание, което тази година ще се организира в Австрия.

Кристиян Киров, Марио Михалев и Алекс Петров ще съставляват страната ни на шампионата, който ще се организира от 5 до 10 юли.

Тримата ни състезатели се надяват на положително класиране в обособените категории, на тазгодишното състезание, което се чака да се трансформира в сериозна борба на най-мощните джетове в Европа.

 За Кристиян Киров това е второ присъединяване на европейско състезание, откакто при дебюта си предходната година в Полша съумя да грабне сребърен орден. Републиканският първенец на България за последните три години ще направи дебют в категорията Runabout PRO-AM, а това ще го изправи против най-бързите джетове от „ Стария континент “.

Дебют на интернационалната сцена ще направи Марио Михалев. Той ще мери сили в две дисциплини — Runabout novice stock и Novice Ski (прав джет). Михалев е нееднократен медалист от шампионатите на България в последните 4 години.

България ще има и представител при децата. Младата ни вяра Алекс Петров ще мери сили в категорията Деца Ski (прав джет), като се надява да повтори класирането си от последното международно състезание в Тайланд, където се подреди на 5-то място.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР