Българският олимпиец Влади Зографски се сгоди! Единственият ни представител в

...
Българският олимпиец Влади Зографски се сгоди! Единственият ни представител в
Коментари Харесай

Любовта дава криле на Влади Зографски

Българският олимпиец Влади Зографски се сгоди! Единственият ни представител в ски скоковете направи формален годеж с полската си другарка.

Събитието е станало факт още преди игрите в ПьонгЧанг. Влади бе първият роден състезател, който стартира присъединяване си на Олимпиадата и зае влиятелното 14-о място на дребната шанца през вчерашния ден. Вероятно точно мисълта за чаровната му избраница вдъхва спомагателни сили у ски скачача.

24-годишният Зографски е бясно влюбен в полякинята Агниешка Сковрон. Двамата са дружно от към година и половина и не крият възприятията си. Винаги усмихнатата русокоска е с година по-малка от Влади. Тя е приключила публицистика в университет в град Краков. За първи път се виждат по време на изявление. Впоследствие деловата среща прераства в любовна случка.

Роденият в Самоков състезател постоянно е бил мечтан ерген, макар че е висок единствено 165 см. Зографски живее и тренира в град Инсбрук, Австрия. В свободните от тренировки дни той пътува до Полша, където към този момент се е срещнал със фамилията на обичаната си. Агниешка е в Пьонгчанг, с цел да поддържа онлайн българския състезател.

Преди време Зографски имаше тежка разлъка с българската лекоатлетка Веси Алинска, която също е от Самоков. Тя се омъжи за различен, а наподобява и Влади от дълго време е отворил нова страница в любовта.
Олимпиецът ни преодоля без проблем квалификациите на дребната шанца със страховит скок от 98,5 метра. Той се подреди на 17-о място от общо 57 състезатели. Битката за медалите в главната конкуренция е през днешния ден от 14,35 часа наше време.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР