Българският офис на глобалната мрежа Endeavor търси предприемачи, които искат

...
Българският офис на глобалната мрежа Endeavor търси предприемачи, които искат
Коментари Харесай

Endeavor и Пощенска банка ще обучават предприемачи

Българският офис на световната мрежа Endeavor търси бизнесмени, които желаят да развиват бизнеса си на международно равнище. Преминалите през стадиите на асортимент ще бъдат включени в 4-месечната стратегия Dare to Scale - първата по рода си стратегия за напредък в България, която е ориентирана към бизнесмени и бизнеси, които към този момент са минали ранната фаза на своето развиване и са при започване на разгръщане на активността си.

Пилотният план бе показан публично през днешния ден. Той се осъществя взаимно с Пощенска банка, както и с поддръжката на една от най-големите български софтуерни компании Скейл Фокус и на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия.

За програмата може да аплайват бизнесмени от всички сфери на стопанската система и без значение от района в България, в който са позиционирани. Условието е да имат собствен към този момент потвърден артикул или услуга на пазара, да са осъществили оборот от най-малко 200 000 лева за 2018 год. и най-важното - бизнесът им да e с капацитет за световен напредък. В новата стратегия могат да вземат участие както компании, работещи от години, по този начин и такива, които са стартирали относително скоро.

Плановете са да бъдат определени до 10 участника, които от септември до декември 2019 год. ще преминат през профилирани образования и интерактивни сесии, водени от сполучливи бизнесмени и водачи от мрежата на Endeavor. В образованието са заложени главните области, от които всяка сполучлива компания има потребност - ръководство на организацията, маркетинг, продажби, финансово обмисляне и набиране на капитал. Програмата ще се организира в София.

Всеки искащ да се включи в Dare to Scale Growth Program може да попълни кандидатурата си на този линк. Пълната информация за програмата е качена тук.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР