Българският нокаутьор Кубрат Пулев ще получи три пъти по-малко пари

...
Българският нокаутьор Кубрат Пулев ще получи три пъти по-малко пари
Коментари Харесай

Кубрат Пулев ще получи три пъти по-малко пари от Антъни Джошуа

Българският нокаутьор Кубрат Пулев ще получи три пъти по-малко пари от Антъни Джошуа за присъединяване си в мача за международните трофеи в тежката категория, оповестява вестник " Труд ".

Претендентът ще вземе най-малко 3 милиона паунда, до момента в който първенецът има сигурни 9 милиона. Очаква се обаче възнагражденията им да се усилят след това от приходите от платени гледания.

Промоутърът Еди Хърн се надява постъпленията да са по-големи от нормалното, тъй като на самия мач ще има единствено 1000 фенове, а и пандемията разреди спортния календар.

Кубрат Пулев още веднъж изясни несполучливата си смешка по адрес на британеца, която бе схваната от мнозина като расистка засегнатост. " Казах, че имал по-добър загар от мен и това е истина. Ние вървим на море, с цел да станем черни, на мен ми харесва да съм черен. С треньора се майтапя, че ще изгоря толкоз, че ще стана по-черен от него. Просто желаех да кажа, че с нищо не ме превъзхожда, че не е по-добър от мен. Беше доброжелателна смешка, не съм имал желание да обидя никого. Разбирам, че някои хора имат комплекси и се наскърбяват, само че аз съм просто почтен. Пък и не мисля, че това е най-важното нещо, за което би трябвало да приказваме в този момент ", показа Пулев.

На мача въпреки всичко ще има български публицисти, откакто ММС и МвнР се обърнаха за подпомагане към английското спортно министерство и Международната асоциация на спортните публицисти.

" Всичко това ме навежда на мисълта, че в щаба на Джошуа се опасяват съществено от българския боксьор ", съобщи спортният министър Красен Кралев. " Успех, Кобра! На кръга всички ще бъдем с теб ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР