Българският директор на футболна академия в Индия Димитър Пантев даде

...
Българският директор на футболна академия в Индия Димитър Пантев даде
Коментари Харесай

Български директор на индийска академия: Мерките тук дадоха ефект

Българският шеф на футболна академия в Индия Димитър Пантев даде изявление за " Дарик радио ".

Той приказва за подхванатите ограничения във втората по население страна в света.

" Когато разговаряхме преди месец при първото ми изявление, тук обстановката беше спокойна, само че по-късно нещата се усложниха в щата, в който пребивавам " поради взрива, който се получи в Арабския свят, по-специално в Емирствата Дубай, Бахрейн. Много хора, които са от Керала, работят и живеят в тези страни. Когато там затвориха границите, хората започнаха да се връщат.
 Андрей Аспарухов: Спортът ме е научил на дисциплинираност, в този момент животът я изисква повече от всеки път
Синът на Гунди: Спортът ме е научил на дисциплинираност, в този момент животът я изисква повече от всеки път

" Пазете се другари, останете здрави!

Правителството в Керала на локално равнище усети, че нещата ще ескалират, както се и получи. Около 2000 души бяха инфектираните при население в щата над 3 милиона. В нашия щат бяха регистрирани най-вече позитивни проби. Въведоха се строги ограничения, хората бяха прибрани по домовете.

Приложи се политика на aggressive testing, или всеобщо тестване, както аз го разбирам. Явно това даде резултат, тъй като в нашия щат имахме най-вече регистрирани позитивни проби, а сега се водим като първенци в ограничението на разпространяването на вируса. Сега инфектираните са към 300 души.

В медиите излязоха изявления за много английски туристи, за такива, които живеят и работят тук, и са били инфектирани. Те са били в болница, само че са излекувани и изписани. От през днешния ден даже в града, в който пребивавам, ограниченията стартират да падат. Лека бавно, мисля, че започваме да се връщаме към естествения темп на живот.
 Димитър Пантев взе националите по футзал
Димитър Пантев взе националите по футзал

Дебютът му ще е против Румъния

Разговаряхме за това по какъв начин извозвам живота си тук и по какъв начин регистрирам интервала на карантина. Интересът е подобен и към всички европейци, които работят тук във футбола, без значение дали в Суперлигата, I-лигата, или в щатските шампионати. Интересът бе предизвикан и от това, че от през днешния ден стартират да падат ограниченията. Повечето от медиите идваха в дома, където пребивавам. Интересуваха се какви са ограниченията и в България ", показа Пантев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР