Българският национален отбор загуби с 0:1 при гостуването си на

...
Българският национален отбор загуби с 0:1 при гостуването си на
Коментари Харесай

България загуби от Норвегия

Българският народен тим загуби с 0:1 при гостуването си на Норвегия в Осло в Лигата на нациите, оповестява. Акцията на север се оказа безплодна за нашите, които не съумяха да се опълчват по добър метод на скандинавците и разумно бяха победени, въпреки и с най-малък резултат. Единствения гол вкара Мохамед Елиунуси в 31-вата минута на срещата.

„ В елементи да не изпадаме, само че в случай че би трябвало да сме оптимално правилни мисля, че справедливо загубихме. След като сме изгубили, значи не сме създали всичко както би трябвало ”, разяснява националният селекционер на България Петър Хубчев пред Българска национална телевизия след провалянето с 0:1 от Норвегия в Лигата на нациите.

С тази си победа Норвегия изпревари България по голова разлика. Двата тима са с по 9 точки от 4 мача в Лига С, само че при разменените идентични победи с по 1:0 Норвегия има голова разлика 4:1, а България 5:3. Кипър е на трето място с 4 точки, а Словения е финален със единствено една.

Следващият ни мач е с Кипър на 16 ноември на Острова на Афродита и домакинство срещу Словения в София на 19 ноември.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР