Българският национален отбор ще закрие квалификациите за световното първенство в

...
Българският национален отбор ще закрие квалификациите за световното първенство в
Коментари Харесай

Мач, в който само честта има значение

Българският народен тим ще закрие квалификациите за международното състезание в Русия с посещение на Люксембург. Въпреки че " лъвовете " на Петър Хубчев изгубиха на практика възможностите си за класиране на форума, на който не сме взели участие от 1998 година насам.

Всъщност акцията беше белязана от позитивни феномени. Всеобщото мнение е, че националите се показаха почтено под управлението на Хубчев. " Лъвовете " демонстрираха обединен колектив, който им донесе първа победа над Швеция от 50 години. Представиха се повече от добре от предстоящото вкъщи, където инкасираха единствено една загуба - от многомилионния отбор на Франция. Успяха да изненадат и холандските " лалета ", оставяйки смълчана гостуващата агитка след 2:0.

Като черна точка в актива обаче седи мача, който постави началото на похода. На стадион " Васил Левски " националите едвам не направиха неверна стъпка против непретенциозния отбор на Люксембург. Тогава Александър Тонев донесе успеха с 3:2 с гол в добавеното време.

Оказа се обаче, че футболистите от дребната европейска страна имат зъби и хапят. Показаха го против Франция преди месец, удържайки нулевото тъждество. Победиха и Беларус преди този момент.

Днес на лична територия националния тим на Люксембург ще излезе с най-хубавото, с цел да се реваншира на почитателите си за загубата с 0:8 от Швеция в последния мач.

И двата отбора ще гледат Мондиала от у дома, само че за това пък ще се стремят към победа да чест. България наподобява любимец. Домакините пък ще желаят да зарадват публиката на стадион " Жозе Бартел ", а печелившата страна ще бъде избрана на терена от 21:45 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР