Българският национален отбор се посъвзе след тежкото поражение от Иран

...
Българският национален отбор се посъвзе след тежкото поражение от Иран
Коментари Харесай

България се реабилитира на феновете с триумф срещу аутсайдера

Българският народен тим се посъвзе след тежкото проваляне от Иран на Световното състезание по волейбол . " Лъвовете " стигнаха до " чиста " победа с 3:0 над новобранеца в група D Пуерто Рико, записвайки втория си триумф в груповата фаза на конкуренцията.
Въпреки неприятната загуба, възпитаниците на Пламен Константинов излязоха пределно мобилизирани да покажат класа и още в първия гейм завоюваха на 16 против надалеч по-скромния си противник.
Следващите два сета се развиха по еднакъв метод, като имаше съществени отпущания в редиците на България, само че и двете елементи бяха извоювани надлежно на 18 и на 21. Във вчерашния мач пък Полша не разреши на Пуерто Рико да мине границата от 15 точки.
Селекционерът на " лъвовете " употребява мача, с цел да пусне оптимално доста волейболисти в игра, като първи съществени минути в шампионата получиха Розалин Пенчев и Теодор Тодоров, като блокировачът беше с съществена роля за усъвършенстваната игра на блок с 4 точки от блокади (общо 12 за отбора).
Най-резултатен беше Николай Пенчев, който осъществя 14 пункта, а Николай Учиков се регистрира с 11. От пейката Розалин Пенчев записа 6 точки, а Валентин Братоев вкара 9, в това число един ас.
Следващият мач на България е против Куба в неделя вечер. Подробности от България - Пуерто Рико четете в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР