Българският национален отбор получава страхотен шанс да превъзмогне тежкото поражение

...
Българският национален отбор получава страхотен шанс да превъзмогне тежкото поражение
Коментари Харесай

Волейбол НА ЖИВО: България - Пуерто Рико

Българският народен тим получава страховит късмет да превъзмогне тежкото проваляне от Иран във втория кръг на Световното състезание по волейбол . Възпитаниците на Пламен Константинов се изправят против новобранеца в група D Пуерто Рико в петък вечер във Варна.
Битката сред двата тима е от 20:40 часа в зала " Конгресна ", като може да наблюдавате дуела България - Пуерто Рико НА ЖИВО в Sportlive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
България стартира вихрено на Световното с доста безапелационна победа против неуместния за страната ни отбор на Финландия. Последва обаче неприятно проваляне от Иран в четвъртък вечер, откакто азиатският първенец потвърди класата си и показва, че е подготвен за нещо по-сериозно на това състезание.
Лошата вест от лагера на българския отбор е травмата на Тодор Скримов, който може и да пропусне идващия мач на националите. Срещу Пуерто Рико обаче неналичието му не би трябвало да изиграе решаваща роля.
Отборът от Централна Америка е новобранецът в група D, като към този момент позволи две безапелационни провали. Вчера Пуерто Рико падна от Полша, като в нито един от сетовете не съумя да осъществя повече от 15 точки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР