Българският национален отбор по волейбол започва участието си във Волейболната

...
Българският национален отбор по волейбол започва участието си във Волейболната
Коментари Харесай

Волейболните национали стартират срещу домакина Китай

Българският народен тим по волейбол стартира присъединяване си във Волейболната лига на нациите с мач против своите домакини от Китай през днешния ден от 14.30 ч. българско време.

Двубоите на мъжкия народен тим по волейбол от първия шампионат във Волейболната лига на нациите ще бъдат излъчени директно на Фейсбук страницата на телевизионния канал MAX Sport 1 – facebook.com/TVMAXSport.

В първия спортен уикенд от конкуренцията „ Българските лъвове “ гостуват в китайския град Нингбо. В събота от 11:00 ч. е мачът България – Съединени американски щати, а в неделя още веднъж от 11:00 ч. волейболистите на Пламен Константинов се изправят против Аржентина.

Във втората седмица от Лигата на нациите конфликтите ще се пренесат в България. От 1 до 3 юни националите ни, водени от Пламен Константинов, ще разчитат на поддръжката на родната аудитория в София. „ Лъвовете “ играят надлежно против Сърбия, Австралия и Русия в столичната „ Арена Армеец “.

От 15 до 17 юни националният тим на България чака гореща поддръжка и от емблематичните почитатели във Варна. Тогава, в зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта в морската столица волейболистите ни се изправят против олимпийския първенец Бразилия, Франция и Канада.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР