Българският национален отбор по волейбол започна по мечтан начин участието

...
Българският национален отбор по волейбол започна по мечтан начин участието
Коментари Харесай

Българските волейболисти взеха взе сладък реванш от Иран

Българският народен тим по волейбол стартира по желан метод присъединяване си във втората фаза на Световното състезание ! В първия си мач в София момчетата на Пламен Константинов взеха сладостен реванш от Иран, побеждавайки противника с 3:0 гейма (25:19, 28:26, 26:24).
 

Седмица по-рано Иран стигна до успеха с 3:1 във Варна и точно това проваляне обърка много сметките на българите. В София обаче момчетата на Константинов демонстрираха, че са си научили урока и стигнаха до скъпия триумф, който резервира възможностите на отбора ни за класиране във Финалната шестица в Италия.
 
Във втория конфликт с Иран родните национали демонстрираха разнороден сервис, добра игра в отбрана и на обсада, както и най-важното - страховит дух , разрешил им да завоюват втория и третия гейм, които бяха доста равностойни.
 


С успеха България се изкачи на второ място в група G с 12 точки след 4 триумфи и 2 провали. Иран е с 11 точки, а водачът Съединени американски щати с 16.
 
Именно американците са идващият противник на " лъвовете " в събота вечер, а успеха още веднъж е наложителна за продължение напред.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР