Българският национален отбор по волейбол стартира с тежко поражение участието

...
Българският национален отбор по волейбол стартира с тежко поражение участието
Коментари Харесай

България тръгна с тежко поражение на Евроволей 2017

Българският народен тим по волейбол започва с тежко проваляне присъединяване си на Евроволей 2017. Момчетата на Пламен Константинов изгубиха с 0:3 (23:25, 20:25, 19:25) от огромния любимец Русия в мач от група " С " на конкуренцията.

Най-резултатен за наши тим през днешния ден бе Розалин Пенчев със 17 точки (3 блокади). За Русия Максим Михайлов и Дмитрий Волков записаха по 12.

В събота България ще се изправи против Испания от 21:30 часа във втория си мач от шампионата.   

БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ 0:3 (23:25, 20:25, 19:25)

Първи гейм
Русия дръпна в резултата още в самото начало. При 5:2 в интерес на " Сборная " Пламен Константинов взе първо спиране.

Първата техническа пауза в мача пристигна при задатък от пет точки в интерес на руснаците – 8:3. След подновяването на играта българите направиха няколко чудесни отигравания и понижиха на 5:9.

В идващите минути " лъвовете " сведоха до най-малко грешките и идващото техническо спиране пристигна при резултата 16:14 в интерес на Русия. До края на гейма играта беше извънредно оспорвана и вървеше точка за точка. В самия завършек на частта обаче българският отбор позволи неточност и Русия поведе след 25:23.

Втори гейм
Русия започва по-добре и втория гейм и дръпна в резултата още в началото. Първото техническо спиране пристигна при 8:4 в интерес на " Сборная ".

В идващите минути Русия поддържаше преднина от 4 точки и втората пауза пристигна при 16:12.

При 21:16 в интерес на съперника Пламен Константинов взе спиране, което обаче не даде нужния резултат и в последна сметка България загуби частта с 20:25.

Трети гейм
В третия гейм момчетата на Пламен Константинов заиграха доста по-концентрирано и не позволиха на противника да поведе с разлика.

Първото техническо спиране пристигна при резултат 8:6 в позла на " Сборнаая ". До второто техническо спиране играта се развиваше точка за точка. Въпреки това, възпитаниците на Сергей Шляпников направиха три следващи точки и в последна сметка излязоха пред нашия състав – 16:14.

До края Русия не позволи изненада и си обезпечи крайния триумф след 25:19 в последната част.

ПРОГРАМА И КЛАСИРАНИЯ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО Пожарна охрана ВОЛЕЙБОЛ - ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР