Българският национален отбор по волейбол направи първа крачка към изглеждащата

...
Българският национален отбор по волейбол направи първа крачка към изглеждащата
Коментари Харесай

Един падна! Време е да повалим гиганта!

Българският народен тим по волейбол направи първа крачка към изглеждащата непостижима до през вчерашния ден цел - класиране за третия стадий на международното състезание, което се организира у нас и в Италия.

Избраниците на Пламен Константинов играха въодушевено и с въодушевление, с цел да победят Иран и да си върнат за загубата в първата фаза. Днес (22 септември) от другата страна на игрището ще застане отборът на Съединени американски щати.
" Лъвовете " отмъстиха на Иран и мечтаят за Топ 6 на Мондиала (ГАЛЕРИЯ) България - Иран 3:0 (25:19, 28:26, 26:24)
Американците постоянно са любимци на огромни шампионати. С извънредно добре развъртян академични спорт и непрекъснато постоянен тим, не е изненада, че отборът, селектиран от Джон Спероу към момента не познава загубата в шампионата и има 6 победи.

Така Матю Андерсън и компания съвсем са стегнали куфарите си за идващия стадий в Италия.

На пътят им обаче ще реват " лъвове "!

Българските волейболисти в действителност оставиха всичките си старания и сърца на игрището, с цел да се поздравят с триумф против " персите ". Това видяха и няколкото хиляди почитатели в " Арена Армеец ". Залата обаче остана относително празна, поради ранга на шампионата.

След успеха обаче се чакат още фенове да си закупят билет, а атмосферата да бъде празнична. Момчетата, отпред с Валентин Братоев, дадоха обещание да създадат всичко допустимо и довечера след мача аплодисментите, усмивките, а и точките в актива на българите да са повече. А и това е единственият късмет тимът да се добере до етапа за систематизиране на медалите.

Всичко ще стане ясно в 20:30 ч.!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР