Българският национален отбор по волейбол играе при резултат 1:1 гейма

...
Българският национален отбор по волейбол играе при резултат 1:1 гейма
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Сърбия – България 1:1

Българският народен тим по волейбол играе при резултат 1:1 гейма първата си решителна борба по пътя към Токио 2020, а Вие имате опцията да наблюдавате борбата с Gong.bg.

Гледай онлайн България - Сърбия онлайн тук!

Отборът на Силвано Пранди е на крилете на вдъхновението след двете поредни победи против Франция и Нидерландия в първите две срещи от олимпийската подготовка.

В първия си мач от квалификациите нашите победиха "петлите " с 3:2 гейма , а през вчерашния ден се постановиха над Нидерландия с безапелационното 3:0 .

Двата триумфа оставиха българската национална групировка преди всичко в поток 2 с актив от 5 точки. Втори са французите с 4 пунка, на един пред сръбския тим.

Тъй като първите два отбора от всеки поток ще има право да премине към полуфиналната фаза, то задачата пред играчите на Пранди е изцяло ясна - в най-лошият случай ще е нужна загуба с 2:3 гейма от "плавите ".

Подобен процес би оставил родните национали с 6 точки, до момента в който Сърбия ще има единствено 5 пункта след 3 мача. Всички тези сметки на процедура по никакъв метод не засягат представянето на Франция в другия дуел от потока, против Нидерландия.

ПЪРВИ ГЕЙМ:

Първата точка в дуела бе на сметката на България след сполучлива офанзива на Цецо Соколов. Мартин Атанасов заби топката в мрежата и изравни за 1:1. Нова добра офанзива на Цецо Соколов обаче още веднъж ни изведе напред. Аут на Тодор Скримов направи резултата 4:4. Сърбия съумя да обърне за малко, само че мощна офанзива на Мартин Атанасов изравни за 6:6. Аут на сърбите направи резултата 8:8. При 9:9 навън на Атанасийевич ни изведе напред, а майсторско осъществяване от "българите " повиши за 11:9 в наша изгода. При този резултат Слободан Ковач взе 30-секундна отмора. Урош Ковачевич се възползва по съвършен метод и ловко мушна топката сред българската обсада и мрежата и направи 10:11, а последвало недоразумение при нашите изравни за 11:11. Идентичен остроумен способ изведе сърбите напред за 12:11. След ужасно осъществяване на сервис от Тошко Скримов, мощна демонстрация от Алекс Грозданов на мрежата и положителната работа в отбрана "лъвчетата " осъществиха 4 поредни точки и поведоха с 15:12. С свръхестествен сервис на Георги Сеганов резултатът бе покачен на 18:14 в наша изгода, а Ковач прекъсна играта за тайм навън. Спорна обстановка при 19:15 за "лъвчетата " донесе жълт картон за Силвано Пранди поради бурна реакция. Добрата игра на нашите продължи за 22:17, само че добра офанзива на сърбите направи 18:22. "Лъвчетата " пропуснаха първите си два геймбола и при резултат 24:21 Силвано Пранди прекъсна за тайм навън. Мощна офанзива на Цецо Соколов затвори гейма, който продължи 32 минути, при 25:21.

A nail-biting 1st set goes for Bulgaria
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР