Българският национален отбор по волейбол допусна първа и при това

...
Българският национален отбор по волейбол допусна първа и при това
Коментари Харесай

Волейболистите ни отстъпиха на Франция

Българският народен тим по волейбол позволи първа и освен това тежка загуба в груповата фаза на Евроволей 2019. " Лъвовете " паднаха от против домакина на група А Франция с 0:3 (19:25, 21:25, 14:25) в Монпелие за 71 минути игра. Преди това националите ни бяха записали 3 победи - над Гърция, Румъния и Португалия, класирайки се към този момент за oсминафиналите на шампионата. От груповата фаза им остава да изиграят още един мач - против Италия на следващия ден.

Франция е без неточност, записвайки четвърта чиста победи с 3:0 след тези над Румъния, Гърция и Португалия и е водач в групата. " Петлите' изгубиха тази година от " лъвовете " с 2:3 гейма в шампионата на Лигата на нациите, само че в този момент си отмъстиха с повече от безапелационен триумф.

Първи гейм
Играта бе равностойна до 6:5 за французите, които по-късно усилиха преднината си застрашително до 14:7 макар взетото от Силвано Пранди спиране, който взе второ такова при 18:11. Тодор Скримов застана на линията за начален удар и сътвори големи неприятности за посрещането на противника и понижаване на разликата до 18:15. Лоран Тили на собствен ред изиска таймаут и „ петлите “ постановиха волята си. Блокада на Линеел против Цецо Соколов в допълнение вдъхна самочувствие на домакините. Грешките на волейболистите ни зачестиха и французите завоюваха с 25:19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР