Българският национален отбор по художествена гимнастика пристигна в олимпийското село.

...
Българският национален отбор по художествена гимнастика пристигна в олимпийското село.
Коментари Харесай

Грациите на България пристигнаха в олимпийското село

Българският народен тим по художествена гимнастика дойде в олимпийското село. През юли грациите бяха на лагер в град Мураяма, който им оказа помощ да се концентрират върху в действителност значимото и да продължат към тестването с усмивка.

Чаровните състезателките са в един от обичаните ни спортове и винаги знаят по какъв начин да ни убедят, че медалът им е в забрадка вързан.

След идването си в Токио, Катрин Тасева и Боряна Калейн  е срещнаха с други гении – тези в плуването Калоян Левтеров, Антъни Иванов и Йосиф Миладинов. Жители на града ги изпратиха с доста овации и пожелания за триумф и медали. Спортистите от България постоянно знаят по какъв начин да се отличат – скъпите им качества постоянно са мотив за бездънен поклон.

Надпреварата в художествената гимнастика стартира на 6 август от 4:20ч. с самостоятелната подготовка. Финалът на многобоя при дамите е на 7 август, а при ансамблите - на 8 август. Желаем им триумф и сме сигурни, че ще има с какво да се гордеем и да описваме още дълго.


Новите трика на гимнастичките са въодушевени от филми
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР