Българският национален отбор по футбол затваря състезателната година с приятелски

...
Българският национален отбор по футбол затваря състезателната година с приятелски
Коментари Харесай

Футболните национали излизат срещу Саудитска Арабия в последния си мач за годината

Българският народен тим по футбол " затваря " спортната година с другарски мач против отбора на Саудитска Арабия през днешния ден в Лисабон. Срещата с участника на международното състезание в Русия би трябвало да покаже до каква степен е стигнал в развиването си състава на Петър Хубчев, който остана на четвърто място в квалификационната си група след Франция, Швеция и Холандия.

Селекционерът Хубчев може да разчита на всички 19 футболисти, които заведе в Португалия. Той не направи огромни промени измежду избраниците си, заявявайки, че не желае да опитва, а да затвърди положителните неща, показани в квалификациите.

" В подобен мач не е най-съществен резултатът, а това каква игра ще покажем. Едва ли има треньор, който ще ви каже, че го интересува дали ще бие в подобен мач, в случай че играта не е наред ", сподели Хубчев преди дуела.

Той похвали футболистите си за старанието, което демонстрират по време на подготвителния лагер, само че предизвести че представянето в тренировки е едно, а в формалните мачове напълно друго.

" Противникът е много мощен, изключително в офанзивната част на играта. Правят разнообразни неща във всеки мач, тестват разнообразни схеми, мога да кажа, че са представител на този жанр, който се практикува сега така наречен тики-така ", сподели още българският треньор, само че регистрира, че няма да се концентрира толкоз върху Саудитска Арабия, а върху своя състав.

Това е седми мач за България през 2017 година, като досега отборът има две победи (2:0 над Холандия и 3:2 над Швеция), едно тъждество и три загуби.

Срещата сред България и Саудитска Арабия е през днешния ден от 19 ч. на стадион " Рестело " в Лисабон. До момента нито една българска телевизия не е оповестила, че ще излъчва дуела.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР