Българският национален отбор по футбол записа загуба в контролен мач

...
Българският национален отбор по футбол записа загуба в контролен мач
Коментари Харесай

България загуби от резервите на Ирландия в Дъблин, поредни 3 гола във вратата на лъвовете

Българският народен тим по футбол записа загуба в надзорен мач против Ирландия, игран в Дъблин.

Приятелският конфликт завърши при резултат 3:1 .

Точен за българския тим бе Ивелин Попов , разписал се от дузпа. Малко по-рано Браун бе разкрил резултата в интерес на противника. В последните минути на мача първо Лонг , а по-късно и Колинс бяха точни за съперника.

Селекционерът Красимир Балъков опитва със своя състав, който преди няколко дни падна тежко от Англия с 0:4 в европейска подготовка.

На " Авива Стейдиъм " Бала бе даден късмет за изява на всички налични играчи, които вероятно ще би трябвало да оказват помощ на " трикольорите " за възможните баражи от Лигата на нациите напролет.
 Снимка 442183
Източник:

Даниел Младенов, Божидар Краев, Христо Иванов и още шестима други състезатели се появиха на терена от първата минута, за разлика от предходния дуел на отбора ни.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 Ирландия - България, онлайн онлайн
Ирландия - България 3:1, гол на Колинс!

Срещата продължава!

През първото полувреме домакините упорстваха да владеят оптимално дълго топката. За благополучие на гостите, това не водеше наложително до съществени рискове пред българската врата.

Иванов се регистрира с няколко доста солидни намеси под рамката, само че те се дължаха най-вече на неточности и прекомерно дълготрайно арестуваната топката пред наказателното поле на " лъвовете ".

България получи няколко положителни благоприятни условия , като извърши редица ъглови удари в полето на противника. Пашов стреля с глава, а по-късно и Димитров надскочи всички в пеналта и насочи удар, само че и в двата случая до откриващо попадение не се стигна.

Набезите на ирландците бяха многочислени , само че завършваха с центриране, което нормално беше съпроводено или от интервенция на български защитник, или пък от неакуратен шут на футболист в зелен състезателен екип.
 Снимка 442178
Източник:

Статичните положения несъмнено бяха добра опция и за двете единайсеторки за изява, само че след тях по този начин и не се стигаше до нищо съществено.

В самия завършек на полувремето Иванов избави рисков изстрел към вратата си, като впечатли със своята солидна интервенция.

България стартира с цели 9 разнообразни футболисти , спрямо тези, които играха в квалификацията с Англия. Ирландия излезе с 10 промени, в съпоставяне със състава си в последната си публична среща.

Младите гении и в двата отбора демонстрираха предпочитание , само че не стигнаха до разкриване на резултата през първата част от дуела.
 Снимка 442172
Източник:

Резултатът беше открит след 56 минути игра , когато контраофанзива на домакините приключи с изстрел към Иванов. На първо време той мазета удара, само че при добавката на Браун нямаше късмет.

В 66-ата минута Горанов проби отляво по офанзивата на България, подаде към Краев, който бе съборен в наказателното поле. Реферът уточни бялата точка, а от нея влезлият като запаса Ивелин Попов разстреля стража на противника за 1:1 .

2:1 направи Кевин Лонг , с гол след скоростна контраофанзива на противника на " лъвовете ", а нова бърза акция на Ирландия приключи с попадение на дебютанта Колинс , отклонил топката в мрежата на българския отбор в 86-ата минута.
 Снимка 442184
Източник:

Така Красимир Балъков получи добра опция да тества друг вид на състава ни, на който ще разчитаме до края на сегашния квалификационен цикъл за Евро 2020.

За страдание обаче, резултатът още веднъж не е добър за нашия тим , както се случи в последните няколко дуела на " лъвовете ".
 България загуби с 0:4 от Англия в европейска подготовка
Българската поява на " Уембли " завърши с тежка загуба от Англия

Селекцията на Красимир Балъков отстъпи с 0:4, Хари Кейн ни наказа с хеттрик
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР