Българският национален отбор по футбол записа поредна загуба в своя

...
Българският национален отбор по футбол записа поредна загуба в своя
Коментари Харесай

Уелс отново ни победи в последните минути

Българският народен тим по футбол записа поредна загуба в своя актив. Уелс надигра селекцията на Георги Дерменджиев и си потегли от " Васил Левски " с три точки от дуела за Лигата на нациите. Родните играчи не съумяха да насочат нито един прецизен изстрел за целия дуел, а провалянето е четвърто подред за отбора ни. Тежката серия продължава и с друга отрицателна статистика - за последните 19 дуела " трикольорите " имат едвам една победа, до момента в който загубите са 12.

Първото полувреме бе неенергично и не предложи съвсем нищо забавно. Тайлър Робъртс насочи два удара към вратата на България, само че те не затрудниха Михайлов. Селекцията на Дерменджиев пък не насочи нито един удар по посока на вратата на Уелс за цялото първо полувреме.

На почивката Дерменджиев размени Кристиян Малинов с Александър Цветков. Нашите започнаха по-добре второто полувреме и се задействаха в офанзива. Десподов проби добре и центрира към Краев, само че топката мина над главата на централния ни нападател. Уелсците отвърнаха с удар от далечна отдалеченост.

Рави Матондо пропиля най-чистото състояние за Уелс 15 минути преди края на срещата. Той получи страховит пас отдясно и от няколко метра не съумя да откри вратата.

В 84-ата минута Уелс поведе в резултата. Неко Уилямс проби по крилото и пусна топката по земя пред вратата ни, а Джонатан Уилямс я засече и прониза Михайлов.

До края националите не съумяха да сътворят нищо, с което да избегнат загубата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР