Българският национален отбор по футбол за девойки до 17 години

...
Българският национален отбор по футбол за девойки до 17 години
Коментари Харесай

Кошмарен последен четвърт час провали България U17 за девойки срещу Нидерландия

Българският народен тим по футбол за девойки до 17 години позволи второ следващо проваляне в европейските квалификации, откакто отстъпи с 2:6 на Нидерландия в дуел, игран в курортен комплекс Албена.

Срещата стартира мъчно за " лъвиците ", които се оказаха догонващи в 34-ата минута, когато точна за гостите бе Зоуи Зуидберг.

Отговорът на българките обаче не закъсня и единствено 120 секунди по-късно Андреа Бояджиева изравни, а в 62-ата минута Мариела Петрова донесе и цялостния поврат за нашия отбор.

Авансът на девойките на Ангел Славов се задържа до последния четвърт час на срещата, който, за жалост, се трансформира в същински призрачен сън за домакините, които инкасираха цели четири гола в своята врата.

Първо, Роузи Ивенс беше точна за 2:2, а Зуидберг с второто си попадение в срещата още веднъж даде авнс на своя отбор.

В самия завършек на мача пък Яда Хуисман осъществя хеттрик, с цел да оформи крайното 6:2 в интерес на Нидерландия и тежката загуба за българския отбор.

Поражението остави България на последното място в тази група А5 без извоювана точка, до момента в който нидерландките разделят второто място с Швейцария с по 3 точки. Лидер е Финландия с цялостен актив от 6 пункта.

В последния си дуел от квалификационната група българките се изправят против скандинавките, до момента в който Швейцария и Нидерландия излизат в пряк спор за второто място. И двата мача са идната сряда (18 октомври) от 14:30 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР