Българският национален отбор по футбол трябва да завърши годината подобаващо

...
Българският национален отбор по футбол трябва да завърши годината подобаващо
Коментари Харесай

Ясен Петров си пожела реванш срещу Швейцария и подарък от футболистите

Българският народен тим по футбол би трябвало да приключи годината уместно и да реализира добър резултат. С такива упования към мача с Швейцария се насочва селекционерът Ясен Петров. Според него " всичко е допустимо ".

Тимът на Петров гостува на Швейцария в понеделник от 21.45 ч. в Люцерн.

В дуела Швейцария ще търси наложителна победа, освен това с експресивен резултат. Преди последната среща отборът с и се бори за непосредствено класиране на международното състезание.

" Нашето предпочитание е да приключим акцията положително. Разбрах, че стадионът ще е разпродаден и по тази причина против Швейцария ще играем пределно мобилизирани. Знаем обстановката в групата и желанието ни е да покажем положително лице ", сподели Петров на конференция.

" Още в първия мач, в който бяхме дружно с футболистите, още до 12-13 минута получихме тежък пестник, това не мога да го не помни и желая реванш. Знаем класата на Швейцария и подхождаме с почит. Отборът ни би трябвало да играе за България. Ако се раздадем - всико е допустимо ".

България също ще преследва позитивен резултат в блян да приключи на трето място в групата. В момента тимът е с равни точки със Северна Ирландия.

" Надявам се оптимално да затрудним Швейцария. Те са доста първокласен тим. Искаме да приключим годината уместно. Очаквам нашите футболисти да ми подарят добър резултат. Трябва да сме доста умни и да знаем какви са ни опциите. Дано да извлечем максимума от мача. Трябва да подмладим тима и да извлечем резултат ", добави Петров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР