Българският национален отбор по футбол очаква Норвегия от 19:00ч. на

...
Българският национален отбор по футбол очаква Норвегия от 19:00ч. на
Коментари Харесай

Ново сериозно препятствие пред България

Българският народен тим по футбол чака Норвегия от 19:00ч. на стадион " Васил Левски " във втория си мач от новия шампионат на УЕФА - Лигата на нациите.

Треньорът Петър Хубчев няма да може да пусне в игра бранителят Васил Божиков, който отпада от мача с Норвегия поради травма. Божиков записа 45 минути против Словения, след което на негово място в игра влезна бранителят на ЦСКА -  Ангел Лясков. Като ляв бек селекционерът би могъл да сложи юношата на Левски - Иван Горанов.

Хубчев съобщи, че против Норвегия желае да види себераздаване, само че посочи проведения тим на " викингите ".

" Не се опасяваме от характерности, а от един добре проведен тим на Норвегия. Страх обаче е прекомерно мощна дума. Искам да видя себераздаването от Словения, подготвеност за борба от всички. За това приказваме доста от дълго време. Трябва да реализираме едно неизменност от тази позиция. Техническите неточности не ми се желае да ги виждаме, само че те са неизбежни ", съобщи треньорът. 

Треньорът на Норвегия Ларс Лагербак показа, че " викингите " играят дисциплинирано и сподели положителни за българите.

" В българския състав има добра организация, играчите си оказват помощ. Ние играем дисциплинирано и нагласяме нашата си игра съгласно съперника ", сподели Лагербак. / Канал 3

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР