Българският национален отбор по футбол може и да се намира

...
Българският национален отбор по футбол може и да се намира
Коментари Харесай

400 000 лв. премии очакват родните национали за предстоящите квалификации

Българският народен тим по футбол може и да се намира в напредък, само че огромната цел за класиране на Мондиал 2022 остава все по този начин сложна, въпреки и не невъзможна. За да резервира отбора ни шансове за класиране в Катар, ще се гонят две наложителни победи в идните квалификации, а от БФС са заложили общо 400 000 лева награди при положение на триумф, написа вестник „ 24 часа “.

„ Трикольорите “ излизат в събота против Литва във Вилнюс от 16:00 часа българско време, с цел да се опитат да надградят върху представянето от преди месец, когато бе записано тъждество против европейския първенец Италия и минимална победа над Литва в София.

Понастоящем България има 5 точки в групата си, само че, в случай че бъде прибавен актив от 6 точки в идващите два кръга, гостуването на Швейцария може да се окаже съдбоносно за представителния ни отбор.

От Футболния съюз са сложили изискване за наградата, че се преследва първо наложителна победа над Литва, за която ще бъдат раздадени 200 хиляди лева, а едвам по-късно бонусът ще може да се удвои при успех над Северна Ирландия на родна земя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР