Българският национален отбор по футбол даде всичко от себе си,

...
Българският национален отбор по футбол даде всичко от себе си,
Коментари Харесай

Англия спря на 4 гола във вратата на България

Българският народен тим по футбо л даде всичко от себе си, само че то не беше задоволително на " Уембли ", където Англия без да свети изключително вкара 4 безответни гола във вратата на Пламен Илиев за крайното 4:0 в петия мач на " лъвовете " в квалификациите за Евро 2020.
Красимир Балъков изненада Гарет Саутгейт при започване на мача, като подреди своите в 5-4-1 и изтегли Георги Сърмов в центъра на защитата. Англия мъчно доближаваше до положения, само че получи сериозна помощ от отбранителната линия в 23`. Тогава Сърмов върна към Илиев, а той подари топката на Стърлинг. Той се ориентира бързо в обстановката, подаде на Кейн, а нападателят вкара безпроблемно.
В самото начало на второто полувреме Вандерсон изпусна златна опция да означи, а в ответната офанзива в 47` Рашфорд беше препънат от Бодуров в наказателното поле и Кейн осъществя от дузпа - 2:0. В 53` пък бранителят на ЦСКА подари топката на " трите лъва " надълбоко в личната половина, Кейн напредна в наказателното поле и подаде на Стърлинг, който засече на празна врата - 3:0.
В 72` резервата Кристиан Димитров избута Кейн в наказателното поле, а нападателят на Тотнъм с второто си тъкмо осъществяване от дузпа осъществя своя хеттрик, оформайки крайното 4:0.
Националите на България имаха 3 доста положителни въможности за гол в мача, само че две бяха изпуснати от Вандерсон, до момента в който директен свободен удар на Попов беше отразен отлично от Пикфорд.
Така резултатът от 2009 година се повтори, откакто и тогава Англия удари България с 4:0. Що се отнася до класирането в група А, " трите лъва " са с цялостен актив от 9 точки и голова разлика 14:1. След 5 изиграни мача и едвам 2 точки на последно място е селекцията на Красимир Балъков.
Подробности за срещата Англия - България четете В SPORTLIVE.BG
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР